ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی

استرالیا یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی برای مهندسان در سراسر جهان است. مهاجرت به استرالیا از طریق مهندسی فناوری اطلاعات، عمران یا مکانیک فرصت های شغلی بی نظیری را در اختیار شما قرار می دهد. این کشور می تواند برای مهندسان ایرانی هم رشد شغلی و هم بهبود کیفیت زندگی را به ارمغان بیاورد. در این مقاله از تیم یکتامایگرشن انواع ویزا، دلایل آن ها و راه اخذ ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی را بررسی کرده ایم. در ادامه همراه ما باشید.

 

ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی

 

چرا بهترین مقصد مهاجرتی برای مهندسان ایرانی استرالیا است؟

استرالیا به دلیل کیفیت بالای زندگی، ارائه پویایی متعادل بین کار و زندگی، حقوق رقابتی و سیستم های عالی مراقبت های بهداشتی و آموزشی شناخته شده است. مهندسان ایرانی در استرالیا از چشم انداز های شغلی قوی بهره مند میشوند. استرالیا برای رشد و پیشرفت بیشتر در کشورش نیازمند متخصصان مهندسی در رشته های مختلف می باشد. چه به دنبال رشد شغلی خود باشید و چه آینده ای بهتر برای خانواده خود، استرالیا محیطی پایدار و پربار ارائه می دهد.

 

بهترین مقصد برای مهاجرت مهندسان ابرانی

 

چرا اخذ ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی آسان تر شده است؟

در سال های اخیر استرالیا برای افزایش جذب مهندسان سیاست های خود را تغییر داده است. دولت در حال افزایش میزان پذیرش مهاجران ماهر، به ویژه در زمینه های حیاتی برای بخش های زیرساخت و فناوری استرالیا بوده است. تغییرات در آخرین دوره های دعوت ویزای مستقل ماهر (زیرگروه ۱۸۹) تأکید فزاینده ای بر متخصصان مهندسی نشان داده است. به طور مثال، دوره های اخیر تعداد قابل توجهی از مهندسان را در آستانه امتیاز پایین از ۷۵ امتیاز دعوت کرده‌اند.

مسیر مهاجرت مهندسان به استرالیا

در ادامه انواع ساب کلاس های ویزای کاری که مهندسان ایرانی می توانند با اخذ آنها به استرالیا مهاجرت کنند را بررسی کرده ایم:

  1. ساب کلاس 189 (ویزای مستقل ماهر): ویزایی مبتنی بر امتیاز که نیازی به حمایت کارفرما ندارد. با این جریان، وزارت امور داخلی (وزارت) بر اساس اطلاعاتی که در فرم ابراز علاقه (EOI) خود ارائه داده اید، واجد شرایط بودن و تناسب شغل شما با نیازهای استرالیا را ارزیابی می کند تا از شما برای درخواست ویزا دعوت کند.
  2. ساب کلاس ۱۹۰ (ویزای منتخب ماهر): برای مهاجرت از طریق ویزا 109 نیاز به معرفی یا دعوت نامه ایالتی/منطقه ای دارید.
  3. ساب کلاس ۴۹۱ (ویزای منطقه ای کار ماهر): برای مهندسانی که مایل به کار در مناطق منطقه ای و محلی هستند.
  4. ساب کلاس ۴۸۲ (ویزای کمبود مهارت موقت): به مهندسان ماهر اجازه می دهد تا از طریق حمایت کارفرما به طور موقت در استرالیا کار کنند و کمبود نیروی کار در صنایع خاص را برطرف کنند.
  5. ساب کلاس ۱۸۶ (طرح نامزدی کارفرما): مسیری را برای اقامت دائم مهندسانی فراهم می کند که توسط کارفرمای خود برای یک موقعیت دائمی، اغلب پس از کار با ویزای زیرگروه ۴۸۲، معرفی می شوند.

دولت استرالیا با تمرکز بیشتر بر ویزای 189 متقاضیان و مهندسان ماهر بیشتری را در زمینه های فناوری اطلاعات، عمران و برق خواستار است.

سیاست های دولت برای جذب مهندسان با استعداد

دولت های ایالتی استرالیا به طور فعال مهندسان را در زمینه های پر تقاضا در اولویت قرار می دهند. به عنوان مثال، انجمن غربی (WA) به دلیل رشد سریع بخش فناوری ایالت، سیاست هایی را معرفی کرده است که مهندسان فناوری اطلاعات و ارتباطات را در اولویت قرار می دهد. به طور مشابه، سایر ایالت ها ممکن است برای پشتیبانی از پروژه های بزرگ زیرساختی، بر مهندسان عمران یا معدن تمرکز کنند. مهندسانی که با این اولویت های ایالتی همسو هستند، اغلب روند سریع تری را طی می کنند و شانس بیشتری برای دریافت نامزدی ایالتی دارند.

 

سیاست های دولت برای جذب مهندسان ماهر و با استعداد

 

مدارک مورد نیاز مهندسان ایرانی برای اخذ ویزای کاری استرالیا

شرایط مهاجرت کاری مهندسان ایرانی به استرالیا به چه صورت است؟ در هر کدام از رشته های مهندسی شرایط منحصر به فرد آن رشته نیز برای اخذ ویزا در نظر گرفته شده است. اما به طور کلی مدارکی که در ادامه به آن ها اشاره می شود، برای تمامی رشته ها صدق می کند.

 

مسیر احذ ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی

 

ارائه مدارک تحصیلی معتبر برای مهاجرت مهندسان ایرانی

  • مدارک تحصیلی: ارائه مدرک کارشناسی در رشته مهندسی مرتبط(عمران، مکانیک، برق و غیره) که حداقل چهار سال تحصیل داخل یا خارج از استرالیا را شامل شود.
  • تجربه کاری: حداقل دو تا سه سال تجربه کاری مرتبط پس از اخذ مدرک تحصیلی. این تجربه باید در طی حداکثر 3 سال اخیر و در حوزه ای مرتبط کسب شده باشد. در مقررات برخی مراجع، این زمان برابر با 5 سال اخیر اعلام شده است.

 

جهت کسب مشاوره و اطلاع دقیق از شرایط ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی اطلاعات خود را در فرم زیر تکمیل نمایید.

ارزیابی مهارت ها

مهندسانی که به دنبال مهاجرت ماهرانه به استرالیا هستند، باید توسط مرجع مربوطه ارزیابی مهارت شوند تا صلاحیت ها و تجربه آنها تأیید شود. انجمن مهندسان استرالیا نهاد ارزیابی اصلی برای اکثر بخش های مهندسی است. آنها چهار جریان برای ارزیابی مدارک تحصیلی معتبر ارائه می دهند:

  1. مدارک تحصیلی استرالیایی (باید مدارکی باشند که توسط انجمن مهندسان استرالیا معتبر شناخته شده اند)
  2. توافق واشنگتن
  3. توافق سیدنی
  4. توافق دوبلین

این توافق نامه ها مربوط به توافق نامه های بین المللی هستند که تضمین می کنند مدارک مهندسی شما در استرالیا به رسمیت شناخته می شوند.

برای مهندسانی که مدارک تحصیلی آنها تحت این توافق نامه ها قرار نمی‌گیرد، مسیر گزارش اثبات شایستگی (CDR) در دسترس است. ارزیابی CDR مستلزم آن است که مهندسان مهارت ها و شایستگی های خود را از طریق گزارش های دقیق در مورد پروژه های مهندسی خود نشان دهند.

مهارت زبان انگلیسی

حداقل سطح مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری استرالیا برای مهندسان ایرانی ، سطح Proficient است. جدول زیر لیست آزمون ها و نمره های مورد نیاز را شرح داده است.

سطح مهارت IELTS (آکادمیک یا جنرال) TOEFL iBT
(پذیرفته‌شده تا 25 جولای 2023)
PTE Academic
انگلیسی در سطح مهارت کافی
(Competent English)
حداقل نمره 6.0 در هر مهارت حداقل نمره 12 در شنیداری، 13 در خواندن، 21 در نوشتن، و 18 در مکالمه حداقل نمره 50 در هر مهارت
انگلیسی در سطح مهارت بالا
(Proficient English)
حداقل نمره 7.0 در هر مهارت حداقل نمره 24 در شنیداری، 24 در خواندن، 27 در نوشتن، و 23 در مکالمه حداقل نمره 65 در هر مهارت
انگلیسی در سطح مهارت عالی
(Superior English)
حداقل نمره 8.0 در هر مهارت حداقل نمره 28 در شنیداری، 29 در خواندن، 30 در نوشتن، و 26 در مکالمه حداقل نمره 79 در هر مهارت

محدودیت سنی

متقاضیان ویزای مهندسی استرالیا باید در زمان دریافت دعوتنامه برای مهاجرت، کمتر از 45 سال سن داشته باشند.

 

سارا خاصی پور

مشاور مهاجرتی به استرالیا

خانم سارا خاصی پور، فارغ التحصیل رشته حقوق مهاجرت از دانشگاه ویکتوریا استرالیا، با دانش و تخصص در زمینه اخذ انواع ویزا استرالیا راهنمایی مطمئن به شما در مسیر مهاجرتی‌تان فعالیت می کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت